Tanju Özcan'dan doğru teşhis; ''Birinin derdi vekil olmak, birinin derdi vekil kalmak''
SİYASET, 22 Şubat 2023 06:13Bolu Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında meydana gelen kavganın ardından bu sefer, Bolu Belediye Başkanı ile Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sosyal paylaşım platformu Twitter’da birbirine girdi.
Bolu Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında meydana gelen kavganın ardından bu sefer, Bolu Belediye Başkanı ile Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sosyal paylaşım platformu Twitter’da birbirine girdi.
Depremzedelere yardım konusu için olağanüstü toplanılan Bolu Belediye Meclisi’nde çıkan kavga, akşam saatlerinde Twitter’a sıçradı. Mecliste gerçekleşen kavgada AK Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar’ın Belediye Başkanı’na saldırdığı dakikalar canlı yayında kaydedilirken; Tanju Özcan o dakikaları şahsi sosyal medya hesabından paylaşarak: “Gerçeğin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. İşte AKP’li Hacer Çınar. Disipline gitmem, partiden ihraç olmama sebep provakör… İşte gerçek yüzü. hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti. Ayrıca depremzedeler için olağanüstü toplanan mecliste HAYIR oyu veren AKP’li üyeleri kınıyorum” ifadelerini kullandı.
“İSPAT ETMEYEN ŞEREFSİZDİR, ALÇAKTIR” DEDİ
Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın paylaşımına AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ise “Deprem üzerinden başından bugüne siyaset yapan en büyük provokatör sensin! ‘Hayır’ oyu verdiğimizi ispat etmeyen şerefsizdir, alçaktır, müfteridir” şeklinde yorum yaptı.
“BİRİNİN DERDİ VEKİL OLMAK, BİRİNİN DERDİ VEKİL KALMAK
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Arzu Aydın’ın yanıtı üzerine, Aydın’ın yaptığı yorumu paylaşarak: “Bu hanımefendi Bolu’nun kadın milletvekili. Sözlerine bakın. Ülke yangın yeri herkes yardım yarışına girerken, bunlar hakaret yarışına girdiler. Birinin derdi vekil olabilmek, birinin derdi vekil kalabilmek. Sayın Vekil tutanakları gönderirim hakaretleri utanarak okursunuz” dedi.
SİYASET, 22 Şubat 2023 06:13
Yorumlar (0)
Milletvekili Akgül Müjdeyi Verdi: “Salı Gününden İtibaren Bolu Sokaklarındayız”
Dörtdivan’da Gönülleri Titreten Final: Din Görevlilerinden Musiki Ziyafeti
Dörtdivan’da Maneviyat Dolu Yarışma: Genç Nida İl Finalleri Gerçekleşti
Dörtdivan’da Üzücü Olay: Traktör Başında Ölü Bulundu
Başkan Hamza Efe Yüksekokul tartışmasına noktayı koydu
Dörtdivan'a Söz Verilen Yüksekokul Nerede? Söz veren Coşkunyürek nerede?
SebenSpor'dan Çarpıcı Açıklama: "Biz Sporcu Değil, İyi Bireyler Yetiştiriyoruz"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Açıklama: "Kıbrıscık İlçemizin İlçe Statüsünün Düşmesi Söz Konusu Değildir"
İsmail Akgül'den sosyete göndermesi; Sosyetenin cilalı parkelerinde gezen kim?
Yeniçağaspor'da Teknik Direktör Belli Oldu: Gökhan Baladın Göreve Başladı!
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Hastane Taşıma Planına Sert Tepki: "Çözüm Taşımak Değil, Yapmaktır"
Bolu Milletvekili Akgül'den Camilerdeki Personel Eksiklikleri İçin Soru Önergesi: "Kadro Açığı Ne Zaman Kapanacak?"
Uluslararası Proje Deneyimi Yerelde Gençlerle Buluştu: Menstrüel Sağlık Eğitimi Bolu'da Büyük İlgi Gördü
Bolu Milletvekili Akgül: 2026 Bütçe Görüşmelerinde Bolu'nun İhtiyaçları Titizlikle Takip Edilecek
İsmail Akgül; "Yeni Yol Değil, Mevcut Yolların İyileştirilmesi Öncelik Olmalı!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den dikkat çeken çağrı
Yeniçağaspor'dan Olaylı Çaycumaspor Maçı Sonrası Sert Açıklama: "Yöneticimiz Polise Saldırmadı, Yalan Haberlere Hukuki Süreç Başlatılacak"
Abant ve Yedigöller Yolu Gerilimi Tırmanıyor! İsmail Akgül ve Faruk Özlü Sosyal Medyada atıştı
Dörtdivan Tarihi Merkez Camii'ne Önemli Yatırım: Minare Yeniden Yapılıyor, Isıtma Sistemi Doğalgaza Dönüştürülüyor
