Bolu Belediyesi’nden pazar denetimi

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek amacıyla pazar tezgâhlarını denetledi. 

11 Ekim 2021 11:25
Bolu Belediyesi’nden pazar denetimi

banner63

BOLU - Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek amacıyla pazar tezgâhlarını denetledi.

Bolu’da fahiş fiyat artışına yönelik denetimler tüm hızıyla devam ediyor.
Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ortak çalışmasıyla, bugün İhsaniye Mahallesi’nde kurulan semt pazarında fahiş fiyat denetimi yapıldı.

Tezgâhlar tek tek denetlendi

Denetimlerde iki kurumun ekipleri, pazardaki tezgâhları dolaşarak, satışı yapılan meyve ve sebzelerin alış faturasını, fiyat etiketini, künyesini ve satış fiyatını kontrol etti. Denetimlerde ayrıca ekipler, esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyene dikkat etmeleri konusunda da uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1