Dolandırıcılıktan yargılanan sanık FETÖ firarisi çıktı

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dolandırıcılık davasında sanık olarak yargılanan 4 kişiden birinin ilginç detayı ortaya çıktı. Yıllardır, bulanamayan dolandırıcının Yunanistan’a sığındığı, diğer sanıkların beyanıyla ortaya çıktı 

08 Ekim 2021 05:00
Dolandırıcılıktan yargılanan sanık FETÖ firarisi çıktı

banner63

BOLU - Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dolandırıcılık davasında sanık olarak yargılanan 4 kişiden birinin ilginç detayı ortaya çıktı. Yıllardır, bulanamayan dolandırıcının Yunanistan’a sığındığı, diğer sanıkların beyanıyla ortaya çıktı.

Bolu’da ikamet eden Özcan Unan isimli şahsın, kredi kartı dosya masrafının iade edileceğini belirterek, 700 lirasını dolandıran Celaleddin İçyer, Ümit Bayır, Eyüp Cüni ve Emre Öztürk’ün 8 ila 16 yıl hapis cezası istemiyle açılan davası devam ediyor.

Duruşmaya mağdur olarak katılan Özcan Unan, sanıkların 700 lirasını iade ettiğini, şikayetini geri çektiğini açıklarken, mahkeme heyeti 2015 yılından bu yana duruşmalara katılmayan ve aranmasına rağmen bir türlü bulunamayan Celaliddin İçyer’in, nerede olduğunun tespitine karar verirken, söz alan diğer sanıklar, İçyer hakkında Fetö soruşturması geçirdiğini bu nedenle Yunanistan’a kaçıp, Yunanistan hükümetinden sığınma talep ettiğini ve yıllardır da bu ülkede yaşadığını söylemeleri, şaşkınlık yarattı. Duruşma eksik evrakların tamamlanması için 03 Aralık 2021 tarihine ertelendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1