Erbaş Yeniçağa’da cenaze namazına katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Bolu'nun Yeniçağa İlçesi’nde cenaze namazına katıldı. Hayatını kaybeden Hüseyin Atalay için Merkez Ayşe-Ali Dalgıç Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Erbaş, Atalay için dua etti, cemaatten helallik istedi. 

07 Ekim 2021 16:04
Erbaş Yeniçağa’da cenaze namazına katıldı

banner63

BOLU - Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Bolu'nun Yeniçağa İlçesi’nde cenaze namazına katıldı. Hayatını kaybeden Hüseyin Atalay için Merkez Ayşe-Ali Dalgıç Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Erbaş, Atalay için dua etti, cemaatten helallik istedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bolu’nun Yeniçağa İlçesi’nde Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdal Atalay’ın babası Hüseyin Atalay’ın cenaze namazına katıldı. Cenazeye Erbaş'ın yanı sıra AK Parti'nin İl ve İlçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BABASININ CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

Bir baba için en güzel beklentilerden birisinin cenaze namazını evladının kıldırması olduğunu belirten Erbaş, Atalay'ın oğlunu namazı kıldırmak üzere tabutun başına davet etti. Atalay'ın cenazesi, oğlunun kıldırdığı namazın ardından Adaköy Çamurcuk Mahallesi Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi. Törene, Atalay'ın yakınlarının yanı sıra Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Diyanet çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Erbaş, törenin ardından Kaymakam Özçelik'i makamında ziyaret etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1