Hamza Efe; “Bizimkisi bir aşk hikayesi”

Dörtdivan Kamuoyunun sabırsızlıkla beklediği TOKİ Konutlarının yapımında çok önemli bir adım atıldı. İhaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, gelişmeyi “bizimkisi bir aşk hikayesi” sözleriyle duyurdu. 

24 Eylul 2021 19:04
Hamza Efe; “Bizimkisi bir aşk hikayesi”

banner63

BOLU - Dörtdivan Kamuoyunun sabırsızlıkla beklediği TOKİ Konutlarının yapımında çok önemli bir adım atıldı. İhaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, gelişmeyi “bizimkisi bir aşk hikayesi” sözleriyle duyurdu.

TOKİ SOSYAL KONUTLARI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

“Bir müjdemizi daha sizler ile paylaşmak isterim.” diye sözlerine başkayan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, “ilçemizin kronik meselelerinden biri olan ve yaklaşık 10 yıldır yılan hikayesine dönen TOKİ Sosyal Konutları projemiz iki yıl önce TOKİ-OGM-Dörtdivan Belediyesi arasında yaptığımız protokol ile başlattığımız süreç geçtiğimiz Şubat ayında TOKİ ye tapu devri ile devam etmişti. İhale aşamasına getirdiğimiz projemiz iş ve insan takiplerimiz neticesinde ihalesi 3 Ağustos’ta yapılmış olup bugün ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanmıştır.” dedi.

”BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ”

Önümüzdeki günlerde 139 dairelik sosyal konut projesinin inşaatlarına başlanacağını söyleyen Başkan Hamza Efe; “Memleketimize hayırlı olsun. Orman İşletme Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölgesi müjdelerimizden sonra TOKİ Sosyal Konut projemizin de müjdesini vermeyi bizlere nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Bizimkisi bir aşk hikayesi ve bu hikayeyi milletimiz ile birlikte yazmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1