Tanju Özcan’dan Dörtdivan’a sürpriz ziyaret

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara’da katıldığı bir düğünden dönüşünde Dörtdivan’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 

19 Eylul 2021 15:59
Tanju Özcan’dan Dörtdivan’a sürpriz ziyaret

banner63

DÖRTDİVAN - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara’da katıldığı bir düğünden dönüşünde Dörtdivan’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Saat 11:30’da Dörtdivan’a gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı, Başkan Hamza Efe’nin Balıkesir’de olması sebebiyle Dörtdivan Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Kadir Altundağ, Garaj Amir Vekili Tanju Yalçın ve Belediye Personeli karşıladı.

Tanju Özcan, Dörtdivan’da yapımı devam eden kaldırım yenileme ve sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı caddelerde incelemelerde bulundu. Özcan ziyareti sırasında vatandaşlar ve esnafla da sohbet etti. Vatandaşların Başkan Özcan’a sıcak ilgisi dikkat çekti. Gündemdeki yoğun tartışmalara rağmen Başkan Özcan’ın son derece moralli olduğu görüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1