Buna nasıl bir cevap vereceksiniz?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın akla hayale sığmayan icraatlarına bir yenisi daha eklendi. Rektör Şarlı’nın yandaş olana kadro verdiği, yandaş olmayana ise bir yıldır kadro vermediği ortaya çıktı. 

02 Eylul 2021 17:03
Buna nasıl bir cevap vereceksiniz?

banner63

BOLU - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın akla hayale sığmayan icraatlarına bir yenisi daha eklendi. Rektör Şarlı’nın yandaş olana kadro verdiği, yandaş olmayana ise bir yıldır kadro vermediği ortaya çıktı.

BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı’nın  hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi.Daha önceden yaptığımız haberlerde Rektörün ballı maaşı ve Tıp Fakültesine kendisi gibi veteriner hekimlere kadro verdiği ortaya çıkmıştı.Şimdi de resmi belgeli.yandaşa kayırma olayı ortaya çıktı.

Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Kurul Kararına göre 02.10.2020 tarihinde yapılan Akademik Kurulda oy birliği ile 07.03.2020’de kadro zamanı gelmiş olan Doç. Dr. İsa Sincer için Profesörlük kadrosu kararı verilmiş, ayrıca 29.09.2020 tarihinde Doçentlik almaya hak kazanmış olan DOÜ. Mehmet İnanır’a Doçentlik kadrosu istemleri uygun görülmesine karşın, Rektör Alişarlı, yaklaşık bir yıldır İsa Sincer’e bu kadroyu vermezken, yandaş olduğu iddia edilen İnanır’a alınan karardan yaklaşık bir hafta sonra Doçentlik kadrosu vermiştir. Bu resmi belgeli haberimiz için BAİBÜ Rektörü Prof. DR. Mustafa Alişarlı’nın nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1