Ordu’da katliam!

Ordu'nun Korgan ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk fındık bahçesine gitme meselesi yüzünden tartıştığı ailesine polis olan babasının tabancası ile kurşun yağdırdı. Çocuk; annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü, babasını ise ağır yaraladı. 

28 Ağustos 2021 14:23
Ordu’da katliam!

banner63

KORGAN — Ordu'nun Korgan ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk fındık bahçesine gitme meselesi yüzünden tartıştığı ailesine polis olan babasının tabancası ile kurşun yağdırdı. Çocuk; annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü, babasını ise ağır yaraladı.

Ordu'nun Korgan ilçesinde sabaha karşı 14 yaşındaki bir çocuk ailesiyle yaşadığı tartışma sonrası cinnet getirdi. Polis olan babasının silahını alan çocuk ailesini katletti.

BABA AĞIR YARALI

Ailesine kurşun yağdıran çocuk; annesini, anneannesini ve ağabeyini öldürdü. Polis olan baba ise ağır yaralı olarak evden kaçtı. Babanın tedavisinin Fatsa Devlet Hastanesi'nde sürdüğü belirtiliyor.

KOMŞULAR İHBAR ETTİ

Komşuların ihbarı ile mahalleye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

FINDIK BAHÇESİNE GİTME KAVGASI

Edinilen ilk bilgilere göre; aile katliamına neden olan olayın fındık bahçesine gitme tartışmasından çıktığı belirtiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1