Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı: Batı'ya değil, sadece Erdoğan'a güveniyorum

Programı kapsamında Bosna Hersek'e ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Bosna Hersek Devlet Başkanlığı üyeleriyle ortak basın toplantısı düzenledi. Balkanlardaki güncel görüşmeler ve Afganistan'daki son durum hakkında konuşan Erdoğan'dan sonra Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik açıklamalarda bulundu. 

28 Ağustos 2021 18:37
Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı: Batı'ya değil, sadece Erdoğan'a güveniyorum

banner63

SARAYBOSNA — Programı kapsamında Bosna Hersek'e ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Bosna Hersek Devlet Başkanlığı üyeleriyle ortak basın toplantısı düzenledi. Balkanlardaki güncel görüşmeler ve Afganistan'daki son durum hakkında konuşan Erdoğan'dan sonra Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik açıklamalarda bulundu.

"BATILI ÜLKELER YALNIZCA KONUŞUYOR"

Yaptığı açıklamada Batılı ülkelerin yalnızca konuştuğunu ve Bosna Hersek hiçbir şey yapmadığını ifade eden Dodik, "Ben yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güveniyorum." dedi.

"BEN SADECE ERDOĞAN'A GÜVENİYORUM"

Milorad Dodik konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Tabii ki dostlarımıza şunu belirtmek istiyorum. Bize yardım etmeniz gerekiyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan. Ben gerçekten size çok güveniyorum. Buradaki partnerlerim Batı'dan gelip laf yapan kişilere güveniyorlar, ben onlara güvenmiyorum."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1