Sedat Özdemir; “Memleketimize hangi müjdeli haberler verildi bilen var mı?”

İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, AK Parti dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural’ın önce istifa edip sonra istifasını geri almasını değerlendirerek “memleketimize hangi müjdeli haberler verildi bilen var mı?” diye sordu. 

27 Ağustos 2021 21:29
Sedat Özdemir; “Memleketimize hangi müjdeli haberler verildi bilen var mı?”

banner63

DÖRTDİVAN - İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, AK Parti dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural’ın önce istifa edip sonra istifasını geri almasını değerlendirerek “memleketimize hangi müjdeli haberler verildi bilen var mı?” diye sordu.

İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, “AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı’nın istifasını geri almasından sonra memleketimize hangi müjdeli haberler verildi bilen var mı?” diyerek, “Yerel basında geçen memleketin hangi meselesinin çözüleceğinin sözü verildi de istifa geri alındı:

 ⁃ Özel İdaremize yada Belediyemize 1 Milyon TL ek ödenek mi aktarıldı?
 ⁃ Köylerimizin su ve kanalizasyon problemleri çözüme mi kavuşuyor?
 ⁃ Köylerimizin yolları haftaya asfalt atılmaya mı başlanıyor?
 ⁃ Biz yanlış duyduk delik deşik olmuş yayla yollarına asfalt atılmaya mı başlanıyor?
 ⁃ Atıl durumdaki okulun yerine hangi okul açılıyor?
 ⁃ Dörtdivana bir yüksekokul müjdesi verildi de haberimiz mi olmadı?
 ⁃ Ankara’ya gidecek suyun adı değiştirilip Dörtdivan suyu mu oluyor?
 ⁃ Komando tugayı Dörtdivana mı getiriliyor?” sorularını sordu.

”Bunların hepsini zaman gösterecek”

Sedat Özdemir sözlerine şöyle devam etti; “Yoksa burada verilen sözlerin memleket ile bir alakası olmayıp yakın akrabaların işe yerleştirmesinden tutunda bazı şahsi menfaatler ve beklentiler için mi bir takım sözler alındı ve kendisi ikna edildi? Bunların hepsini zaman gösterecek. 

Fakat ortada bir gerçek var ki muhalefet olarak bizim bunu dile getirmemiz milletimize karşı sorumluluğumuzdur. Lütfen milletin önünde tiyatro oynamayı bırakın. Memleketimiz iktidar olarak sizden icraat ve müjdeler bekliyor.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1