Bolu Belediyesi şimdi de selzedelerin yardımına koştu

Bolu Belediyesi İtfaiyesi Antalya’daki orman yangınının ardından sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya da yardım eli uzatarak, Bozkurt ilçesindeki arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor. 

12 Ağustos 2021 15:22
Bolu Belediyesi şimdi de selzedelerin yardımına koştu

banner63

BOLU - Bolu Belediyesi İtfaiyesi Antalya’daki orman yangınının ardından sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya da yardım eli uzatarak, Bozkurt ilçesindeki arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Batı Karadeniz illerindeki sel felaketinde ilk gün taleplerin tamamını karşıladıklarını söyleyerek, “Bundan sonraki süreçte de üzerimize düşecek her vazifeye Bolu Belediyesinin hazır olduğunu belirtmek istiyorum.” dedi.

Türkiye günlerdir yangın-sel gibi afetlerle boğuşurken, Bolu Belediyesi İtfaiyesi nerede ihtiyaç varsa oraya koşuyor.

Başkan Tanju Özcan’ın talimatıyla, orman yangınları ile boğuşan Antalya’ya giderek, söndürme çalışmalarına destek veren ve hafta sonu Bolu’ya dönen Bolu Belediyesi İtfaiyesi, şimdi de sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya yardım eli uzattı. Yaşanan büyük afet sonrası vakit kaybetmeden yola çıkan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, selin vurduğu Bozkurt ilçesinde arama-kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

Başkan Özcan: “Üzerimize düşecek her vazifeye hazırız”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaşanan sel felaketine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında selzedelere geçmiş olsun dileklerini ve desteklerini ileten Özcan,  “Sel felaketinden etkilenen tüm yurttaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi yineliyorum. Batı Karadeniz illerindeki sel felaketinde ilk gün taleplerin tamamını karşıladık. Bundan sonraki süreçte de üzerimize düşecek her vazifeye Bolu Belediyesinin hazır olduğunu belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1