Genel Merkez fırçası mı panikletti?

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Milletvekili Fehmi Küpçü’nün, Tanju Özcan için Genel Merkez’den gelen “susturun şu adamı” talimatıyla panik içinde açıklama yaptıkları bilgisi geldi. 

09 Ağustos 2021 00:29
Genel Merkez fırçası mı panikletti?

banner63

ANKARA - AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Milletvekili Fehmi Küpçü’nün, Tanju Özcan için Genel Merkez’den gelen “susturun şu adamı” talimatıyla panik içinde açıklama yaptıkları bilgisi geldi.

Bolu Bilge Haber’in AK Parti Genel Merkez’ine yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın son dönemde yaptığı çıkışlarla zor duruma düşmesi Genel Merkez’i harekete geçirdi. Genel Merkez’den “susturun şu adamı” talimatı gelmesi ve Suat Güner ve ekibinin pasif kalmasına tepki gösterlmesi üzerine Suat Güner ve Fehmi Küpçü panik içerisinde açıklama yaptılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1