Adil Esen; “Bunların hepsi geçmişin kötü olan mirasıdır”

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nın Tanju Özcan karşısındaki tutarsız açıklamalarına, eski merkez ilçe başkanı Adil Esen’den geldi. Adil Esen, “bunların hepsi geçmişin kötü bir mirasıdır” diyerek kendi partisine sert eleştirilerde bulundu. 

09 Ağustos 2021 18:23
Adil Esen; “Bunların hepsi geçmişin kötü olan mirasıdır”

banner63

BOLU - AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nın Tanju Özcan karşısındaki tutarsız açıklamalarına, eski merkez ilçe başkanı Adil Esen’den geldi. Adil Esen, “bunların hepsi geçmişin kötü bir mirasıdır” diyerek kendi partisine sert eleştirilerde bulundu.

Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti Bolu İl Teşkilatı’na ve Genel Merkez’e sert eleştirilerde bulunan Eski Merkez İlçe Başkanlarından Adil Esen, teşkilatın içinde bulunduğu yozlaşmayı da göz önüne serdi.

“O ZAMANLAR MENFAAT VE KORKU ÖN PLANDAYDI”

Boluda son yıllarda kendi halkına ve esnafına çok farklı farklı şekillerde akıl dışı uygulama yapılırken, birkaç kişi dışında genel merkez ilgilileri dahil neredeyse hiç kimseden ses çıkmadığını, çıkaranlarda zaten siyaseten ve ticareten en ağır şekilde linç edildiğini söyleyen Adil Esen, sözlerine şögle devam etti. “Çünkü o zamanlar ya menfaat ya da korku temelli bir düzen ön plandaydı.İşte eski hal bu olunca şimdi yeni durumda mültecilere şöyle yapılıyor böyle yapılıyor diye yakınmak halkta sanki anlamlı olmuyor. Bu konu dahil şimdi eleştiri konusu olan ne varsa bunların hepsi geçmişin o çok kötü olan mirasıdır. Bu durumun da esas suçluları ve veballileri o gün halkı,esnafı ve çiftçiyi gözardı ederek o belediyeyi kendi çiftlikleri gibi yönetip kaybedilmesini sağlayanlardır.”

“BOLU BİR BİTİŞİN ÖRNEĞİDİR”

“Bu durumlarla ilgilenmeyen genel merkezdeki o günün ilgilileri ve bütün bunlara kulak tıkayıp, göz yumarak siyaseti halk için değil de kendisi için yapanlar olduğunu belirten Adil Esen, “Bu haliyle Bolu bir bitişin daha doğru bir ifadeyle göz göre göre menfaatler uğruna bitirilişin en acı örneğidir...!Bütün bu durumlara kimisi halen üzüntü hissiyle yazık oldu diyebilmekte, kimisi de halen tarifsiz bir isyan hissiyle yazıklar olsun size demektedir..! Dost acı söyler ama hal böyle iken ilgili olan herkes konuşmadan önce aynaya bakmalı, sonra da bu mirastan hissesine düşeni almalıdır..” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1