Tanju Özcan, "Ağababalarına sor, beni iyi tanırlar…"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki mültecilerden 10 kat daha fazla su faturası alınmasını öngören taslağı, önümüzdeki hafta belediye meclisine götüreceklerini açıkladı. Özcan'ın bu açıklamasına bazı kesimlerden tepki yağdı. 

27 Temmuz 2021 13:13
Tanju Özcan, "Ağababalarına sor, beni iyi tanırlar…"

banner63

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki mültecilerden 10 kat daha fazla su faturası alınmasını öngören taslağı, önümüzdeki hafta belediye meclisine götüreceklerini açıkladı. Özcan'ın bu açıklamasına bazı kesimlerden tepki yağdı.

HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay, Özcan'a yönelik, "Bir yerel yönetici nasıl böyle konuşabilir? Utanç verici" ifadelerini kullanırken, Özcan'dan, "Ağababalarına sor, beni iyi tanırlar" yanıtı geldi. Türkiye'de son günlerde sıklıkla tartışılan konulardan biri de mülteciler oldu. Afganistan sınırından Türkiye'ye yönelik mülteci hareketliliği olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşırken, mültecilerin bazı adli olaylara karışması da tartışmaların fitilini ateşlendirdi.

HDP'Lİ KEMALBAY'A YANIT VERDİ

Başkan Özcan, sosyal medya hesabından kendisine tepki gösterenlerden biri olan ve "Su, bırakın insanı, her canlı için haktır. Bir yerel yönetici nasıl böyle konuşabilir? Utanç verici. Mülteciye nefret söyleminiz, dışlamanız, ayrımcılık yapmanız kolay" ifadelerini kullanan HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay'a "Ağababalarına sor, beni iyi tanırlar…" şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1