“Şaptan ne kadar şeker olursa Arzu Hanım’dan da o kadar milliyetçi olur“

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın kendisi hakkında Atatürk’ü anlamaktan uzak olduğunu belirten sözleri üzerine basın toplantısı düzenleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “şaptan ne kadar şeker olursa Arzu hanımdan da o kadar milliyetçi olur” dedi. 

17 Temmuz 2021 22:17
“Şaptan ne kadar şeker olursa Arzu Hanım’dan da o kadar milliyetçi olur“

banner63

BOLU - AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın kendisi hakkında Atatürk’ü anlamaktan uzak olduğunu belirten sözleri üzerine basın toplantısı düzenleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “şaptan ne kadar şeker olursa Arzu hanımdan da o kadar milliyetçi olur” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Dün gece gelenek değişmedi. Her zaman olduğu gibi sonradan partisini değiştiren AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, her 15 Temmuz etkinliğinde birilerini provoke ediyor. Birilerini provoke ediyor. Milli birlik gününde ötekileştiriyor. Arkadaşlar bütün Türkiye’de eş güdümlü olarak her türlü siyasal ve dünya görüşüne sahip olan insanlar bu hainlere karşı bu ülkeyi korumadı mı? Orada şehit olanlar arasında İmam Hatip Lisesi mezunu gençlerimiz vardı. Orada şehit olanlar arasında halk evci gençler vardı. Orada şehit olanların arasında Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri vardı. AK Parti, MHP üyeleri vardı. Her kesimden insanlar vardı. Ama şunu da söylüyorum 15 Temmuz’da nutuklar atanlar şunu iyi bilsinler maalesef 15 Temmuz’da bu ülke için canını veren şehitlerimizin kemikleri sızlıyor” diye konuştu.

“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ BUGÜNLERİ HAK ETMEDİ”

Başkan Özcan, “Şuanda gerçek FETÖ’cülerle mücadele etmek yerine malum zihniyet sözde FETÖ’cülerle mücadele ediyor. Hala gerçek FETÖ’cülerle bu ülke hesaplaşabilmiş değil. Öyle garip bir ülke haline geldik ki, biz artık Türkiye’nin nasıl soyulduğunu bir mafya babasından öğrenir hale geldik. Ben utanıyorum. 15 Temmuz şehitleri bugünleri hak etmedi. Şunu da hatırlatmak istiyorum maalesef bu 15 Temmuza zemin hazırlayanlarda o zihniyetin temsilcisi dün akşam konuşurken o zihniyetin ürünü olduğunu da unutmuşa benziyor. Arkadaşlar dün akşam birkaç kişi tarafından yuhalanan Belediye Başkan Yardımcımız ve dün akşam etkinliğe katılan arkadaşlarımız FETÖ ile hiçbir zaman yan yana gelmedi. Hiçbir zaman devlette onların kadrolaşmalarına izin vermedi. Tam tersi, ‘bakın bunlar çok tehlikeli işler yapıyorlar ülkenin başına bela olacak’ diyenlerdeniz biz. Ama öyle bir noktaya geldi ki bu gafiller neredeyse 15 Temmuz hain darbe girişiminin sorumlusu olarak bizi gösterecekler.  Terör Örgütleri ile masaya oturdular çirkin pazarlıklar yaptılar bizi PKK’lılarla yan yana durmak ile suçladılar. FETÖ’cülerle yıllarca el ele yürüdüler, şimdi bizim zihniyetimizdeki insanları aynı kefeye koymaya çalışıyorlar. Sonra geliyor bana sözde milliyetçi diyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1