Yunus Emre İHO, “Telafide biz de varız” dedi

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı sonunda ülke genelinde başlayan Telafide Ben De Varım eğitim ve etkinlikleri Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’nda da gerçekleştirildi 

16 Temmuz 2021 17:33
Yunus Emre İHO, “Telafide biz de varız” dedi

banner63

DÖRTDİVAN - 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı sonunda ülke genelinde başlayan Telafide Ben De Varım eğitim ve etkinlikleri Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’nda da gerçekleştirildi.

Toplam 2 hafta boyunca Robotik Kodlama, Drama, Zeka Oyunları, Müzik Dinletisi, Oryantiring, Uçurtma Şenliği, Geleneksel Yarışmalar, Seramik Etkinliği, Spor Turnuvaları, İşbirlikçi Oyunlar, Doğa Gözlemi, Teleskop İle Gökyüzü Gözlemi ve Piknik gibi birbirinden keyifli etkinlikler yapıldı.

Pandemi nedeniyle evlere kapanmak zorunda kalan öğrenciler, düzenlenen bu etkinliklerle pandeminin getirdiği olumsuz etkileri bir nebze de olsa üzerlerinden atma fırsatı buldular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1