Dörtdivan Belediyesi’nden bayram temizliği

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte Dörtdivan Belediyesi temizlik faaliyetlerini hızlandırdı. Kaldırım yenileme çalışmaları yapılan Gerede Caddesi’nde toz kalkmaması için yol itfaiye yardımıyla yıkanıyor. 

14 Temmuz 2021 06:26
Dörtdivan Belediyesi’nden bayram temizliği

banner63

DÖRTDİVAN - Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte Dörtdivan Belediyesi temizlik faaliyetlerini hızlandırdı. Kaldırım yenileme çalışmaları yapılan Gerede Caddesi’nde toz kalkmaması için yol itfaiye yardımıyla yıkanıyor.

Dörtdivan Belediye Meclis Üyesi Kadir Altundağ Gerede Caddesi’ndeki çalışmaları yakından izledi ve Belediye Garaj Amiri Halil Şener’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İtfaiye Garaj Amiri Halil Şener, Kurban Bayramı öncesinde varandaşların tozdan rahatsız olmaması için yıkama çalışması başlattıklarını, ekiplerin diğer bölgelerde de çalışmaları titizlikle sürdüreceğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1