3. Ligin kapısından döndüler

Bolu’yu bu sene Bölgesel amatör ligde başarı ile temsil eden Abant FK, final maçında Kastamonu Gazi Stadı’nda Orduspor’a Penaltı atışları ile 5-4 mağlup olarak adeta 3. Ligin kapısından döndü. 

12 Temmuz 2021 18:11
3. Ligin kapısından döndüler

banner63

BOLU - Bolu’yu bu sene Bölgesel amatör ligde başarı ile temsil eden Abant FK, final maçında Kastamonu Gazi Stadı’nda Orduspor’a Penaltı atışları ile 5-4 mağlup olarak adeta 3. Ligin kapısından döndü.

Ordu1967 ile final müsabakasında karşılaşan Abant FK 6. Dk’da 1-0 mağlup duruma düşse de, ikinci yarının başında Samet Gökkaya ile eşitliği sağladı. Baş başa geçen mücadelede maçın normal süresi eşitlikle sona erdi ve maç uzatmalara gitti.

Penaltılar kaderi belirledi

Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca maç penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarında rakibimiz Ordu ilk penaltı atışını kaçırması ile avantajı elimize alsak da, sonraki penaltı atışlarında üstünlüğü rakibe kaptıran Abant FK Seçim’in kaçırdığı son penaltı ile turnuvanın finalinde kıl payı 3. Ligi kaçırdı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1