Dursun Oral evinde ölü bulundu

Karamanlı Mahallesi’nde haber alınamayan 45 yaşındaki Dursun Oral evinde ölü bulundu 

29 Haziran 2021 15:39
Dursun Oral evinde ölü bulundu

banner63

BOLU - Karamanlı Mahallesi’nde haber alınamayan 45 yaşındaki Dursun Oral evinde ölü bulundu.

Bolu’nun Borazanlar Mahallesi'ndeki bir markette müdür olarak görev yapan Dursun Oral'ın (45) iş yerine gelmediğini fark eden ve kendisine telefonla da ulaşamayan iş arkadaşları, Oral'ın Karamanlı Mahallesi Konuralp Caddesi'nde bulunan evine gitti. Oral'ın kapıyı da açmaması üzerine durum polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polis ve sağlık ekiplerinin eşliğinden Oral'ın dairesinin kapısını kırarak içeri girdi. Evin içinde yoğun bir dumanla karşılaşan ekipler, Oral'ı hareketsiz şekilde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk muayenede hayatını kaybettiği tespit edilen Dursun Oral'ın cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığına götürüldü.

Dörtdivan Eski Belediye Başkanları’ndan ve çarşı esnaflarından Ali Oral’ın oğlu olan Dursun Oral’ın zamansız vefatı Dörtdivan’da büyük üzüntü yarattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1