Başkan Özcan seçim vaatlerini hayata geçirmeye devam ediyor

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatleri arasında yer alan Yöresel Ürünler Pazarı Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Otoban ve Terminalin kesiştiği noktada yükselecek olan dev proje şehirler arası seyahat eden yolcuların da rahatlıkla ziyaret edebilecekleri bir konumda ve önümüzdeki yıl hizmete açılmış olacak. 

28 Haziran 2021 09:41
Başkan Özcan seçim vaatlerini hayata geçirmeye devam ediyor

banner63

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatleri arasında yer alan Yöresel Ürünler Pazarı Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Otoban ve Terminalin kesiştiği noktada yükselecek olan dev proje şehirler arası seyahat eden yolcuların da rahatlıkla ziyaret edebilecekleri bir konumda ve önümüzdeki yıl hizmete açılmış olacak.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 31 Mart Yerel seçimlerinden önce Bolu Halkına verdiği vaatlerin arasında yer alan ve geçtiğimiz haftalarda temeli atılan Yöresel Ürünler Pazarı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 5 bin m2 bir alanda yükselecek ve yeşil çatı görünümüyle son derece modern bir mimariye sahip dev proje tamamlandığında Türkiye’deki örnek projelerden birisi olacak.

Terminal ve otobanın kesişme noktasında yer alan proje bu sayede hem Bolululara hem de şehirler arası seyahat eden tüm vatandaşlara hizmet edecek. Bolu’nun simge binalarından birisi olacak ve Bolu’ya turizm anlamında çok şey katacak olan proje 280 iş günü içerisinde tamamlanarak hizmete girecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1