27 ay sonra bir ilk! AK Parti’den Dörtdivan’a ziyaret

31 Mart 2019 seçimlerinden bu yana Dörtdivan’a uğramayan AK Parti, 27 ay sonra bir ilk gerçekleştirdi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner Dörtdivan’ı ziyaret etti. 

24 Haziran 2021 12:33
27 ay sonra bir ilk! AK Parti’den Dörtdivan’a ziyaret

banner63

DÖRTDİVAN - 31 Mart 2019 seçimlerinden bu yana Dörtdivan’a uğramayan AK Parti, 27 ay sonra bir ilk gerçekleştirdi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner Dörtdivan’ı ziyaret etti.

Dörtdivan ziyaretinde Suat Güner’e İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Çatana, Ramazan Zengin, İbrahim Tiryakioğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak eşlik ettiler.

Suat Güner ve beraberindekiler ilk olarak Dörtdivan Belediyesi’ni ziyaret ettiler. İl Başkanı Suat Güner burada eski Belediye Başkanlarından Sefer Akman ve Emekli Kuran Kursu öğreticisi Mustafa Akmanşen ile görüştü. Sırasıyla Dörtdivan Kaymakamlığı, Esnaf ve Şoförler Odası ve Dörtdivanlı esnafları ziyaret eden Suat Güner ve beraberindekiler şehit ailelerini ziyaret için Cemaller Köyü’ne gittiler.

Şehit ailelerini ziyaretim ardından İl Başkanı Güner ve beraberindekiler Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki yemekli toplantıda Muhtarlarla bir araya geldiler. Toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen ve taleplerini alan Başkan Güner ve beraberindekiler Dörtdivan’dan ayrıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1