Yeni encümenler belli oldu

Dörtdivan Köylere Hizmet Getirme Birliği’nin bugün yapılan encümen seçimlerinde Mahmut Koçak ve Mustafa Öztürk encümen seçildi. 

17 Haziran 2021 10:38
Yeni encümenler belli oldu

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan Köylere Hizmet Getirme Birliği’nin bugün yapılan encümen seçimlerinde Mahmut Koçak ve Mustafa Öztürk encümen seçildi.

Dörtdivan Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu’nda yapılan seçimlere Çetikören Köyü Muhtarı Mahmut koçak, Aşağısayık Köyü Muhtarı Mustafa Öztürk, Göbüler Köyü Muhtarı Şaban Yeler ve Süleler Köyü Muhtarı Ercan Aydemir encümen adayı olarak katıldılar.

Yapılan seçimde Mahmut Koçak 15, Mustafa Öztürk 14, Ercan Aydemir 13 ve Şaban Yeler 7 oy aldı. Alınan bu sonuçların ardından Mahmut Koçak ve Mustafa Öztürk Dörtdivan Köylere Hizmet Getirme Birliği Encümeni seçildiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1