Bir efsane daha aramızdan ayrıldı; Veli Bayram vefat etti

Dörtdivan Çavuşlar Mahallesi’nde aralıksız 28 yıl muhtarlık yapan efsane isimlerden Veli Bayram lakaplı Bayram Yılmaz vefat etti. 

04 Haziran 2021 11:10
Bir efsane daha aramızdan ayrıldı; Veli Bayram vefat etti

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan Çavuşlar Mahallesi’nde aralıksız 28 yıl muhtarlık yapan efsane isimlerden Veli Bayram lakaplı Bayram Yılmaz vefat etti.

O’nu yediden yetmişe herkes sadece Çavuşlar Mahallesi’nde değil Dörtdivan genelinde Veli Bayram olarak tanıyordu. Dile kolay Çavuşlar Mahallesi’nde 28 yıl muhtarlık yaptı. Muhtarlığı süresince yaz mevsiminde mahallenin ineklerine çoban bulduğu için özellikle kadın seçmenlerin büyük desteğini aldığı söylenirdi. Herkesle anlaşan uzlaşmacı bir kişiliği vardı. Bu yönlerinden dolayı Dörtdivan’da adı efsanlerin adına karıştı.

Bayram Yılmaz yani nam-ı diğer Veli Bayram 74 yaşında hayata veda etti. Bayram Yılmaz’ın cenazesi 5 Haziran Cumartesi günü öğle namazından sonra defnedilecek.

Bolu Bilge Haber olarak Merhum Bayram Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1