Müjdeyi Hamza Efe verdi; Dörtdivan Orman İşetme Müdürlüğü resmen onaylandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dörtdivan Orman İşletme Şefliği’nin Müdürlüğe dönüştürülmesine yönelik kararnameyi imzaladı. Müjdeli haberi Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe verdi. 

04 Haziran 2021 14:17
Müjdeyi Hamza Efe verdi; Dörtdivan Orman İşetme Müdürlüğü resmen onaylandı

banner63

DÖRTDİVAN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dörtdivan Orman İşletme Şefliği’nin Müdürlüğe dönüştürülmesine yönelik kararnameyi imzaladı. Müjdeli haberi Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe verdi.

Bolu’nun en çok orman alanına sahip ve en fazla üretim yapılan Müdürlüklerinden biri olan Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü’nün Gerede’ye bağlı Şefliğe dönüştürülmesine Dörtdivan’da yediden yetmişe herkes tepki göstermişti. Her seçimde AK Partili siyasilere ısrarla sorulan ve açılması için baskı yapılan Dörtdivan Orman İşletme Şefliği’nin Müdürlüğe dönüştürülmesi konusunda beklenen müjdeli haberi Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe verdi.

“DÖRTDİVAN ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ HAYIRLI OLSUN”

“Başkan Hamza Efe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Değerli Hemşehrilerim, Sevgili Kardeşlerim,

2003 yılında kapatılan ve kapatıldığından bu yana hem devletimiz ve hem de ilçemiz açısından ciddi mağduriyetler oluşturan Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğünün yeniden kurulması ile ilgili müjdeli bir haber vermek istiyorum. 

Elhamdulillah Ankara’da hem Tarım ve Orman Bakanlığımız hem de Orman Genel Müdürlüğümüz ile iki yıldır yaptığımız teknik çalışmalarımız, görüşmelerimiz ve takibimiz neticesinde Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü ilçemize yeniden kazandırılmıştır. İlçemizde Orman İşletme Müdürlüğünün kurulması kararı Resmî Gazete’de bugün yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. İlçemize hayırlı olsun. İlçemizin gündemini yıllardır meşgul eden ve ilçemizin hakkı olan bir konuyu göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarımız, amansız iş ve insan takibimiz neticesinde sonuçlandırmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. 

Bu vesile ile desteklerinden dolayı;

- Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a
- Tarım ve Orman Bakanı Sn. Dr. Bekir Pakdemirli’ye
- Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Fatih Metin’e

teşekkürü ilçemiz adına bir borç bilirim. “

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1