Yeni Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Feridun Yılmaz’dan boşalan başkan yardımcılığı görevine Ahmet Yılmaz’ın getirildiğini açıkladı. 

24 Mayıs 2021 20:42
Yeni Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz

banner63

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Feridun Yılmaz’dan boşalan başkan yardımcılığı görevine Ahmet Yılmaz’ın getirildiğini açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclisi Mayıs ayı ikinci oturumunda Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’ın istifasına ilişkin konuştu. Başkan Tanju Özcan, Feridun Yılmaz’ın özel sebeplerden ötürü istifa ettiğini belirterek, bu görevden affını daha önce de istediğini söyledi. Aile ve iş ilişkileri nedeniyle istifa ettiğini aktaran Başkan Özcan, boşalan koltuğa getirilen ismi de açıkladı. Özcan, Başkan Yardımcılığına daha önce İYİ Parti İl Başkanlığı ile arasında polemik konusu olan Ahmet Yılmaz’ın getirildiğini açıkladı. Yılmaz’ın göreve gelmesi sonrası İYİ Parti İl Başkanlığının nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1