Bolu Belediyesi’nde istifa depremi

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılarından birinin istifasıyla güne uyanan Bolu şok haberle sarsıldı. Bolu Belediye Meclisi’nden Başkan Yardımcılığı Kadrosuna atanan Feridun Yılmaz istifa etti. 

22 Mayıs 2021 09:51
Bolu Belediyesi’nde istifa depremi

banner63

BOLU - Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılarından birinin istifasıyla güne uyanan Bolu şok haberle sarsıldı. Bolu Belediye Meclisi’nden Başkan Yardımcılığı Kadrosuna atanan Feridun Yılmaz istifa etti.

Uzun süredir Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile tartışma halinde olduğu bilinen Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğünden sorumlu Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz, dün öğle saatlerinde makamındaki eşyalarını toplayarak makamını terk etti. Herhangi bir resmi istifa dilekçesi vermeyen Yılmaz’ın diğer Belediye Başkan Yardımcısına sözlü olarak istifasını ilettiği ileri sürüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz ile Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın çok önemli bazı konularda ayrı düşündükleri bir tartışma yaşadıkları uzun süredir kamuoyunu meşgul ediyordu.

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olan Feridun Yılmaz’ın Pazartesi günü gerçekleşecek olan Belediye Meclisi Mayıs ayı ikinci oturumunda sergileyeceği tavrı merak konusu oldu. Belediye Başkan Yardımcılığından kendi inisiyatifi ile ayrılan Yılmaz’ın Belediye Meclis Üyeliğini de devam ettirip ettirmeyeceği ileriki günlerde belli olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1