Dörtdivan’da "Kanımız ile bir Can'a can olalım" kampanyası

Dörtdivan Kaymakamlığı, Dörtdivan Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay'ı iş birliği ile "Kanımız ile bir Can'a can olalım" adıyla başlattığımız kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.. 

21 Mayıs 2021 01:53
Dörtdivan’da "Kanımız ile bir Can'a can olalım"  kampanyası

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan Kaymakamlığı, Dörtdivan Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay'ı iş birliği ile "Kanımız ile bir Can'a can olalım"  adıyla başlattığımız kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi..

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla 21 Mayıs 2021 tarihinde Dörtdivan Kaymakamlığı bahçesinde  gerçekleştirilen kampanya kapsamında, Dörtdivan Kaymakamı Okan AYAZ, Dörtdivan Belediye Başkanı  Hamza EFE, Dörtdivan Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL, daire amirleri ve personeli, kurum ve okul müdürleri, okul öğretmenleri ve personeli, Gençlik Kulübü üyeleri ve gönüllüleri, Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar  kan bağışında bulunarak Türk Kızılay'ına destek oldular. 100 müracaatın olduğu kampanyada 65 ünite kan bağışı yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1