Dörtdivan’da Doğanay görüldü

AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay bayram tatili için Göynükören yaylasına giderken Dörtdivan’a uğradı. 

12 Mayıs 2021 14:42
Dörtdivan’da Doğanay görüldü

banner63

DÖRTDİVAN - AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay bayram tatili için Göynükören yaylasına giderken Dörtdivan’a uğradı.

Eski AK Parti Bolu İl Başkanı ve Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, Bolu’dan her ayrılışında Dörtdivan’a uğramayı ihmal etmiyor. Göynükören Köyü’ne ya da yaylasına giderken Dörtdivan’a uğrayıp alışveriş yapan ve vatandaşlarla sohbet eden Nurettin Doğanay, Ramazan Bayramı arefesinde de bu geleneği bozmadı.

Bayram tatili için Göynükören Yaylası’na giderken Dörtdivan’da alışveriş molası veren Doğanay, vatandaşlarla da sohbet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1