Fındık üreticisi ve arı yetiştiricilerine destek

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, fındık üreticisi ve arı yetiştiricilerine yapılacak desteklerle ilgili yaptığı açıklamasında, ödemelerin bayrama kadar hesaplara yatırılacağını belirtti. 

09 Mayıs 2021 17:42
Fındık üreticisi ve arı yetiştiricilerine destek

banner63

BOLU - AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Bolu’daki fındık üreticisi ile arı yetiştiricilerine yapılacak destek ödemeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“FINDIK ÜRETİCİMİZE MİLYONLARCA LİRALIK DESTEK ÖDEMESİ YAPILACAK”

AK Parti İl Başkanı Güner, “Fındık Üreticileri İçin Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemeleri kapsamında Mudurnu’daki bin029 fındık üreticisine 1 milyon 997 bin 107 TL ile Göynük’teki 195 üreticiye 396 bin 525 TL ödeme yapılacak. Böylece bin224 Bolulu fındık üreticimize toplamda 2 milyon 393 bin 632 TL destek ödemesi gerçekleştirilecek” dedi.

“BAYRAMDAN ÖNCE ÜRETİCİLERİMİZİN HESAPLARINA YATIRILACAK”

Bakanlıkça arı yetiştiricilerine de nakdi destek verileceğini belirten Güner ayrıca, “İlimizdeki 298 arıcımıza arılı kovan desteği çerçevesinde 17 bin 646 kovan için 264 bin 690 TL ödeme yapılacak. Hem fındık üreticilerimizin hem de arı yetiştiricilerimizin destek ödemeleri bayrama kadar hesaplarına yatırılacak. Hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1