Faturalar ramazan sonrasına ertelendi!

Tam kapanma süresince elektrik ve doğal gaz faturalarının son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrası, kapanmanın bitmesiyle birlikte başlayacağı açıklandı. 

29 Nisan 2021 12:40
Faturalar ramazan sonrasına ertelendi!

banner63

Koronavirüs salgınının artış göstermesiyle alınan tam kapanma kararı ile birlikte doğalgaz ve elektrik faturalarıyla ilgili düzenlemeye gidildi. Elektrik ve doğal gaz faturalarının son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrası, tam kapanmanın bitmesiyle birlikte başlayacağı açıklandı.

BORÇ NEDENİYLE KAPATMA OLMAYACAK

Konut ve ticarethanelerin aylık 2 bin lirayı aşan ve ödenmeyen faturaları sebebiyle tam kapanma sürecinde kesinti olmayacak. Tam kapanma süresince ödeme olanağı bulamayan vatandaşlar ve genelge kapsamında kapalı olan iş yerleri için borçtan dolayı kesme işlemi yapılmayacak. Alınan fatura önlemleri ise şu şekilde: Zorunlu olmadıkça elektrik kesintisi olmayacak. Elektrik ve doğal gaz sayaç okuma faaliyetleri devam edecek. Arızalara en hızlı biçimde müdahale edilecek. Müşteri hizmetleri merkezleri müşterilerin ihtiyacını karşılamak için dönüşümlü olarak çalıştırılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1