Sultanlar Ligi'ne son bir adım kaldı

TVF Kadınlar 1.Liginde ilimizi temsil eden Bolu Belediyespor final gurubu ikinci maçında Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı maçta rakibi Adam Voleybol’u set vermeden 3-0 mağlup ederek, Sultanlar Ligi için Kalecik Belediyesi – Edremit Belediyesi maçının sonucunu beklemeye başladı. 

27 Nisan 2021 22:05
Sultanlar Ligi'ne son bir adım kaldı

banner63

İzmir Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan maçın ilk setinde başa baş geçen mücadelede, Sultanlar setin sonunda oyuna ağırlığını koydu ve seti 25-22 önde kapatarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette de oyunda üstünlüğü rakibe kaptırmayan Bolunun Sultanları bu seti de 25-15 önde kapattı ve setlerde durum 2-0 oldu. Maçın 3. setinde ilk iki seti almanın motivasyonuyla baştan sona oyunu üstün götüren Sultanlar, son seti de 25-15 önde kapattı ve parkeden 3-0 üstünlükle ayrıldı. Play-off finallerinde ikide iki yaparak Sultanlar Ligi’ne dev bir adım atan ekibimiz Sigorta Shop Kalecik Belediyesi – Edremit Belediyesi Altınoluk maçında, Kalecik belediyesi galip gelirse Sultanlar ligine yükselecek.

“SULTANLAR LİGİ HAYIRLI OLSUN”

Maçın hemen ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sultanlara tebrik mesajı gönderdi. Özcan, “Kızlar sizi kutluyorum. Heyecanla izledik maçı Salih hocam bir şey söylemişti ‘Adamsporla Allah bizi bir daha karşılaştırmayı nasip etsin’ demişti. Daha önce yenildiğimiz Adamspor’u bileğinizin hakkıyla yendiniz Edremit’le Kalecik arasındaki maçı bekliyoruz. Sürpriz olmaz Kalecik maçı kazanırsa yarın formalite maçı olacak ama ben yarın her halükarda yanınızda olacağım maçta olacağım. Şimdiden Sultanlar Ligi hayırlı olsun demek istiyorum. Dönüşte de inşallah hep beraber kupamızla Bolu sokaklarında otobüsümüzle şampiyonluk turu atacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1