Dörtdivan'dan patates alımları başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 ilde patates ve soğan alınacağı yönündeki açıklamasının ardından Dörtdivan’dan da patates alımları başladı 

23 Nisan 2021 07:34
Dörtdivan'dan patates alımları başladı

banner63

DÖRTDİVAN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 ilde patates ve soğan alınacağı yönündeki açıklamasının ardından Dörtdivan’dan da patates alımları başladı.

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından alınan patateslerin Dörtdivan’da kamyonlara yüklenerek Bolu ve Düzce’ye gönderildiği öğrenildi. Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural ve AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyesi Dursun Fidan, patateslerin yüklendiği alanları ziyaret ettiler.

Daha önce Bolu Bilge Haber aracılığıyla Dörtdivan’daki patates üreticilerinin ellerinde kalan patateslerin alınması için yapılan çağrıların ardından İHH Ankara Şubesi, Ankara Yardımlaşma Platformu ve yine İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir’in girişimleriyle Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Dörtdivan’dan patates alınmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1