Suat Güner; ''Bolu'da 7 bin 237 besicimize 14 milyon 427 bin lira ödeme yapılacak''

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, besicilere verilen hayvancılık destek ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

22 Nisan 2021 11:08
Suat Güner; ''Bolu'da 7 bin 237 besicimize 14 milyon 427 bin lira ödeme yapılacak''

banner63

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, besicilere verilen hayvancılık destek ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“30 BİN 427 BUZAĞI İÇİN 14 MİLYON 427 BİN LİRALIK DESTEK VERİLECEK”

Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli’nin, 1 milyar 468 milyon 535 bin 735 liralık hayvancılık destek ödemelerinin bugün itibariyle besicilerin hesabına yatırılacağı yönündeki açıklamasını hatırlatan Suat Güner, “Bu kapsamda Bolu’da da binlerce hayvan yetiştiricimize milyonlarca liralıkdestek sağlandı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü verilerine göre ilimizde faaliyet gösteren 7 bin 237 besicimize, 30 bin 427 buzağı için 14 milyon 427 bin 066 lira hayvancılık destek ödemesi yapılacak. 177 yetiştiricimize de 1 116 adet manda ve malak için 323 bin lira destekte bulunulacak. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de ödemeler bugün itibariyle gerçekleştirilecek“ dedi. 

“ÇİFTÇİMİZE, BESİCİMİZE VE ÜRETİCİMİZE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

AK Parti İl Başkanı Güner, “Tarım ve Hayvancılığın gelişmesi adına çiftçimize, besicimize ve üreticimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. AK Parti iktidarı dün olduğu gibi bugün de çiftçimizin,besicimizin ve üreticimizin yanındadır. Besicilerimize katkılarından dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e, Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yeteşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1