Bolu Belediyesi şehri rengârenk çiçeklerle donattı

Bolu Belediyesi ekiplerince kentin dört bir yanına dikilen binlerce lale ve hercai menekşesi, çiçek açmasıyla birlikte Bolu’nun güzelliğine güzellik kattı. 

22 Nisan 2021 10:19
Bolu Belediyesi şehri rengârenk çiçeklerle donattı

banner63

BOLU - Bolu Belediyesi ekiplerince kentin dört bir yanına dikilen binlerce lale ve hercai menekşesi, çiçek açmasıyla birlikte Bolu’nun güzelliğine güzellik kattı.

2021 yılına hızlı bir giriş yapan Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kentteki meydan, park ve ulaşım güzergâhlarındaki orta refüjlere yüzbinlere adet mevsimlik çiçek dikti.

Çiftçiler de desteklendi

Başkan Özcan’ın talimatıyla çiftçileri desteklemek adına “Çifti Kooperatifleri”nden satın alınarak birçok noktada dikimi yapılan mevsimlik çiçeklerden laleler ve hercai menekşeleri,  güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte rengârenk açtı.

Görenleri hayran bıraktı

Özellikle Demokrasi Meyanı, Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Barış Parkı gibi halkın yoğun olarak kullandığı noktalardaki laleler, büyük beğeni aldı. Birçok vatandaş adeta görsel şölen sunan laleler ile selfie çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1