Bolu'da denetimler aralıksız devam ediyor!

Bolu'da Covid-19 tedbirleri kapsamında, Merkez, Mengen ve Göynük ilçelerinde denetim ekiplerince yapılan denetimler aralıksız devam ediyor. 

20 Nisan 2021 01:41
Bolu'da denetimler aralıksız devam ediyor!

banner63

BOLU - İçişleri Bakanlığı’nın 81 il Valiliğine gönderdiği ‘Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri' genelgesi kapsamında, Bolu Valiliği koordinesinde şehir genelinde denetimler devam ediyor. Bu bağlamda, 441 ekip ve 304 personelin, salgınla mücadelede alınan tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığına dair denetim yaptığı kaydedildi.

MENGEN’DE DE DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Bolu'nun Mengen ilçesinde koronavirüs ile mücadele kapsamında, kaymakamlık öncülüğünde yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyetleri devam etmektedir. Kaymakamlık tarafından vatandaşların sağlığı ve can güvenliğinin sağlanması amacıyla tüm kamu kurum ve kuruluşları denetleniyor.

GÖYNÜK’TE DE DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Bolu'nun Göynük ilçesinde de “Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim Modeli” kapsamında, Kaymakamlık koordinesinde denetimler hız kesmeden sürdürülüyor. Denetim ekiplerince dükkanlar, işyerleri ve pazarlar gezilerek denetlemeler ve bilgilendirmeler yapılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1