Bolu'ya dev bir bulvar daha!

8. Cadde’de yol genişletme çalışmaları tamamlandı 

13 Nisan 2021 09:20
Bolu'ya dev bir bulvar daha!

banner63

BOLU - 8. Cadde’de yol genişletme çalışmaları tamamlandı.

Bolu Belediyesi, Çakmaklar, Alpağut ve Sağlık Mahallelerini birbirine bağlayan 8. Cadde’yi genişleterek, çift şeritli dev bir bulvara dönüştürdü. Üç mahalleyi birbirine bağlayan önemli güzergâhta asfalt çalışmaları kısa sürede başlatılacak.

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin kuzeyindeki üç mahalleyi birbirine bağlayan 8. Cadde’de yol genişletme çalışması yaptı. Başkan Özcan’ın talimatıyla yürütülen çalışmalarda ekipler, bölge için önemli bir güzergah olan 8. Cadde’nin dar yolunu genişleterek, duble yola dönüştürdü.

Kısa süre içinde başlatılacak olan asfalt serim çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Bolu, yeni ve önemli bir bulvara daha kavuşmuş olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1