İYİ Parti sözünü tuttu; su boruları geldi

İYİ Parti teşkilatlarıyla Dörtdivanlı bir grup muhtarın Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaretlerinin meyveleri alınmaya başladı. Dörtdivan Çavuşlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özdemir’in talep ettiği 5 bin metre içme suyu boruları teslim edildi. 

10 Nisan 2021 11:51
İYİ Parti sözünü tuttu; su boruları geldi

banner63

DÖRTDİVAN - İYİ Parti teşkilatlarıyla Dörtdivanlı bir grup muhtarın Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaretlerinin meyveleri alınmaya başladı. Dörtdivan Çavuşlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özdemir’in talep ettiği 5 bin metre içme suyu boruları teslim edildi.

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Bolu ve Dörtdivan teşkilatları ile Dörtdivanlı bir grup muhtar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmişler ve bu ziyaret Dörtdivan kamuoyunda da geniş yankı bulmuştu. Bu ziyarette Dörtdivan Çavuşlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özdemir, 5 bin metre içme suyu borusu talebinde bulunmuştu. Muhtar İbrahim Özdemir’in bu talebi karşılık buldu ve 5 bin metre içme suyu borusu teslim edildi. Boruların nakliye işi için Dörtdivan Belediyesi araç tahsis etti.

Sedat Özdemir; ‘’ İYİ Partimiz vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edecektir’’

İçme suyu borularının teslim edilmesinin ardından bir açıklama yapan İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir; ‘'Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a, İYİ Parti Bolu İl Başkanımız Ahmet Örnekbaş’a, ASKİ Genel Müdürlüğü’ne, Topuz Plastik Firması’na ve boruların nakliyesi için belediyemizin aracını tahsis eden Dörtdivan Belediye Başkanımız Hamza Efe’ye ve muhtarlarımıza şükranlarımı sunarım. İYİ Partimiz vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edecektir.’’dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1