Aşevi bu Ramazan’da da hizmet verecek

Dörtdivan Belediyesi tarafından geçtiğimiz geçen yıl Ramazan Ayı’nda hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği veren Dörtdivan Belediyesi Aşevi, bu Ramazan Ayı’nda da hizmet verecek. 

10 Nisan 2021 08:22
Aşevi bu Ramazan’da da hizmet verecek

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan Belediyesi tarafından geçtiğimiz geçen yıl Ramazan Ayı’nda hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği veren Dörtdivan Belediyesi Aşevi, bu Ramazan Ayı’nda da hizmet verecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, ‘’Rahmet ve bereket ayı olan, içerisinde Kadir Gecesini barındıran, bizleri oruç ibadeti ile şereflendiren Ramazan-ı Şerife sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz Ramazan ayında otuz Ramazan boyunca toplamda 6 bin adet yemek servisi ile fakirin sofrasında aş, kalbinde umut olduk.’’ dedi.

‘’ Bu Ramazan’da hep birlikte mazlum ve mağdurlara sefer taslarımızı ulaştıralım’’

Başkan Hamza Efe; ‘’ Ramazan ayı boyunca her gün düzenli olarak mahalle ve köylerimizdeki ihtiyaç sahibi 200 insanımıza sizlerinde desteği ile iftar sofralarına sıcak yemek ulaştıracağız. Bu Ramazan’da hep birlikte mazlum ve mağdurlara sefer taslarımızı ulaştıralım.Aşevimize katkılarınızı bekliyoruz. Rabbim bereketini artırsın.’’ diyerek aşevi için hayırseverlerden destek istedi.

Hamza Efe; irtibat için 0537 634 81 59 numaralı telefondan ulaşılabilceğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1