Münevver Karabulut, Emine Bulut ve Özgecan Arslan anıldı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, erkek cinayetine kurban giden Münevver Karabulut, Emine Bulut ve Özgecan Arslan’ı isimlerinin yaşatıldığı cadde ve sokaklarda andılar. 

10 Nisan 2021 12:05
Münevver Karabulut, Emine Bulut ve Özgecan Arslan anıldı

banner63

BOLU - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, erkek cinayetine kurban giden Münevver Karabulut, Emine Bulut ve Özgecan Arslan’ı isimlerinin yaşatıldığı cadde ve sokaklarda andılar.

CHP Kadın Kolları Başkanlığınca kadına yönelik şiddeti önlemek ve İstanbul Sözleşmesi’nin önemini anlatmak adına başlatılan “Yaşam Hak Projesi” kapsamında bugün Bolu’ya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen; Münevver Karabulut, Emine Bulut ve Özgecan Arslan’ı unutmadı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye ziyaretinin ardından Kılıçarslan Mahallesi’ne geçerek, isimleri cadde ve sokaklarla yaşatılan Karabulut, Aslan ve Bulut’u anıp, sokak tabelasına karanfil bıraktılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1