İYİ Parti'den Dörtdivanlı patates üreticisine yardım eli

İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir'in girişimleriyle Mersin'e 30 ton patates gönderildi. 

07 Nisan 2021 07:52
İYİ Parti'den Dörtdivanlı patates üreticisine yardım eli

banner63

DÖRTDİVAN - İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir'in girişimleriyle Mersin'e 30 ton patates gönderildi. Dörtdivan'daki patates üreticilerine bir yardım eli de İYİ Parti'den uzandı. İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir'in girişimleri neticesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Dörtdivan'dan 30 ton patates satın aldı.

''KAYITSIZ KALAMAZDIK''

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir; ''Dörtdivan'daki patates üreticilerimizin sorunları ile ilgili olarak üreticilerimiz ile uzun zamandır iletişim ve istişare halindeydik. Üreticimizin ürünlerinin ellerinde kalmasına bir siyasi partinin temsilcisi olarak kayıtsız kalamazdık. Buradaki yangını söndürmek için İyi Partimizin sorumlu olduğu Büyükşehir Belediyelerimizin kapılarını aşındırdık ve sonuç aldık. Sonuçta Mersin Büyükşehir Belediyemiz ilçemizden patates satın aldı ve bugün ilk sevkiyatlarını yapmaya başladık. Bu vesileyle Dörtdivan üreticisinin yanında oldukları için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e,İYİ Parti Genel Sekreterimiz Sayın Uğur Poyraz'a, Mersin İYİ Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Dutar'a ve Bolu İYİ Parti İl Başkanımız Sayın Ahmet Örnekbaş'a şükranlarımı arz ederim.'' dedi.

''MİLLETİMİZE HAVALE EDİYORUM''

''İYİ Parti olarak insanımızın her türlü probleminde yanında olmaya ve insanımıza dokunmaya devam edeceğiz.'' diyen Sedat Özdemir; '' Bu süreçte gıda sektöründe ticaret yapmasına rağmen elini taşın altına dahi sokmayan iktidar partisi İlçe Başkanını ve süreci tribünden izlemeye devam eden İl Genel Meclisi üyelerini ise milletimize havale ediyorum. Heyecan var, imkan var, iman var Elhamdulillah...'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1