TEM Yeniçağa mevkiinde feci kaza; 1 ölü

Yeniçağa otoyol metro dinlenme tesisleri ile Yeniçağa gişeleri arasında meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. 

05 Nisan 2021 22:23
TEM Yeniçağa mevkiinde feci kaza; 1 ölü

banner63

Erdal Tanrıverdi

YENİÇAĞA  - Yeniçağa otoyol metro dinlenme tesisleri ile Yeniçağa gişelerinde yağmurlu havanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden 06 ED 198 plakalı araç, sürücüsü viraja girdiği sırada takla attı. Araç sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle önce rejüfe girdi daha sonra takla atarak yoldan çıktı. Kaza da araç kullanılamaz hale geldi.

Araç sürücüsü takla atan aracın arka camından dışarı fırlayarak, feci şekilde can verdi. 112 sağlık ekipleri olay yerindeki ilk belirlemelerine göre araç sürücüsünün hayatını kaybettiği belirtildi. Olay yeri jandarma ve otoyol trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1