Kınıyoruz!!!

103 Emekli sözde Amiralin Demokratik düzeni hedef alan açıklaması karşısında Bolu Bilge Haber olarak bu açıklamayı yapma gereği duyduk. 

04 Nisan 2021 23:57
Kınıyoruz!!!

banner63

103 Emekli sözde Amiralin Demokratik düzeni hedef alan açıklaması karşısında Bolu Bilge Haber olarak bu açıklamayı yapma gereği duyduk.

Bolu Bilge Haber her zaman, demokrasinin, insan haklarının, hukuk devletinin ve Atatürk İlkelerinin yılmaz savunucusudur. 

Kimden gelirse gelsin, demokratik nizama yönelik her türlü tehditin karşısındayız. Milli menfaatler sözkonusu olduğunda ortalıklarda görünmeyen 103 sözde emekli amiralin Türk Ordusunun şerefli üniformasını giydikleri halde bundan bile feyz alamayıp millet iradesini tehdit etmeleri kabul edilemez.

Dün Kurtuluş Savaşı’nda TBMM Hükümeti’nin yanında yer alarak ulusal kurtuluşumuza katkıda bulunan basınımızın bugünkü mirasçıları olarak bugün de milli iradeye yönelik bu alçakça açıklama karşısında millet iradesini temsil eden meşru hükümetin yanında olduğumuzu kamuoyuna ilan ediyor ve sözkonusu darbe imalı açıklamayı şiddet ve nefretle kınıyoruz.

BOLU BİLGE HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1