BioNTech aşısı Bolu'da

Bolu'da, Kovid-19'la mücadelede BioNTech aşılarının ilk dozu uygulanmaya başlandı. 

02 Nisan 2021 20:40
BioNTech aşısı Bolu'da

banner63

BOLU -  Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı toplumsal bağışıklığın sağlanabilmesi için sürdürülen aşılama programı kapsamında aşı randevusu sırasında tercihte bulunan vatandaşlara BioNTech aşısının birinci dozu Bolu' da uygulanmaya başlandı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sinovac aşısı için kentte toplam 179 Kovid-19 Aşı Odası ile hizmete devam ediliyor.

BioNTech aşısının uygulanması için ise Sağlık Bakanlığı'nca Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi belirlendi.

MHRS web, MHRS mobil, ALO 182, e-Nabızdan randevu aldıktan sonra BioNTech aşısı tercihinde bulunan vatandaşlar, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine randevu tarihi ve saatinde giderek aşılarını yaptırabilecek.

Sağlık Bakanlığı'nca belirlenen grupta olan 60 yaş üzeri vatandaşlar, eşleriyle ve risk grubunda olan morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, down sendromu olanlar ile immün supresif tedavi alan vatandaşlar, Sinovac ya da BioNTech aşısı tercihini yapıp aşılarını yaptırabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1