Yatırım Birlik Grubu ilk toplantısını yaptı

Bolu’da ticari faaliyet gösteren işinsanlarının bir araya gelerek oluşturdukları Yatırım Birlik Grubu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

20 Mart 2021 01:49
Yatırım Birlik Grubu ilk toplantısını yaptı

banner63

BOLU - Bolu’da ticari faaliyet gösteren işinsanlarının bir araya gelerek oluşturdukları Yatırım Birlik Grubu, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Bolu’da ticari faaliyet gösteren ve çoğunluğu Dörtdivanlı işinsanlarından oluşan Yatırım Destek Grubu, ilk toplantısını gerçekçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl Eylül Ayı’nda Kadir Biçer ve Aydın İman tarafından ortaya atılan yatırım için birlik ve beraberlik düşüncesi çerçevesinde 25 işinsanının bir araya gelmesiyle Yatırım Birlik Grubu adı altında bir topluluk oluşturuldu. Grubu katılanlar tarafından her ay düzenli olarak verilen paralar bir havuzda toplanmaya başladı.

Yatırım Birlik Grubu, ticari fırsatları birlikte değerlendirerek ortak bir girişimde bulunmayı ve yatırım yapılacak alanlara yatırım yapmayı planlıyor. Bu kapsamda düzenlenen ilk toplantıda da üyeler bir araya gelerek ticari yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundular. Toplulukta Kadir Biçer ve Aydın İman’ın yanısıra, Soner Efe, İbrahim Tiryakioğlu, İsmail Çalış, Abdurahman Sis, Murat Yavuz gibi kamuoyunun yakından tanıdığı isimler de yeralıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1