Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı

Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Bolu Garnizon Şehitliği’nde anma programı düzenlendi. 

18 Mart 2021 18:56
Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı

banner63

BOLU - Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Bolu Garnizon Şehitliği’nde anma programı düzenlendi.

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan genel ve yerel tedbirler çerçevesinde Bolu Garnizon Şehitliğinde sınırlı sayıda katılımla gerçekleştirilen anma programına Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Güntekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Ersever, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Sami Yıldız, daire müdürleri, askeri ve sivil erkân, Şehit yakınları, Gaziler, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

18 Mart Şehitler Günü Anma programı, Şehitlikte çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu’nda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması ve Saygı Atışıyla başladı. Şehitlikte düzenlenen törende Piyade Binbaşı Adem Şimşek tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Bolu Valisi Ahmet Ümit'in Şehitlik Defterini imzalamasının ardından, Ali Erol tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti, İl Müftüsü Orhan Genç tarafından da şehitlerimiz için dua yapıldı. Şehitlikte yapılan programın sonunda şehit mezarları ziyaret edilerek karanfil bırakıldı ve dualar okundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1