Başkan Hamza Efe Panayır konseptini değiştirecek

Geleneksel olarak her yıl Eylül ayında iki defa düzenlenen Dörtdivan Panayırının ilki gerçekleştirildi. Dörtdivan Panayırı bu yılda eski panayırları arattı. Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan Panayırının mevcut halinden yeni bir düzenlemeye gitmek istediklerini söyledi. 

06 Eylul 2024 22:12
Başkan Hamza Efe Panayır konseptini değiştirecek

banner63

Geleneksel olarak her yıl Eylül ayında iki defa düzenlenen Dörtdivan Panayırının ilki gerçekleştirildi. Dörtdivan Panayırı bu yılda eski panayırları arattı. Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan Panayırının mevcut halinden yeni bir düzenlemeye gitmek istediklerini söyledi.

​​​​​Çevre İl ve İlçelerden esnafın geldiği, Dörtdivan Belediyesi tarafından organize edilen ve her yıl Eylül Ayında iki defa düzenlenen Dörtdivan Panayırının ilki bu yıl da sönük geçti. Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit ve Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan Panayırında tezgah açan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Giyimden gıdaya pekçok ürünün satışa sunulduğu panayırın gözdesi her zaman olduğu gibi kızarmış kaz ve köfter oldu. Bu yıl ortalama Bin 4 Yüz TL. olan kaz fiyatları vatandaşlara pahalı gelse de kızarmış Dörtdivan kazı panayırı popülerliğini sürdürdü. Panayır hakkında konuşan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe bu yıl katılımın biraz az olduğunu söyledi.

Panayırların sadece Cuma gününe bağlı olmaması gerektiğini belirten Başkan Hamza Efe; ''İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren Cuma gününden başlayarak, Cumartesi ve Pazar günü devam edecek, gündüz esnaf ve vatandaşlasrın alışverişini yapacağı,akşamları da farklı etkinlikler ve konserler ile renklendireceğimiz bir panayır özlemi içerisindeyiz.'' dedi.

''Bunu da inşallah diğer ilçelere bağlı kalmadan, okullar açılmadan, gurbetçilerimiz geri dönmeden önce bu etkinlikleri yapacağız.'' diyen Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, ''O zaman daha çok ilgi olacağına ve diğer büyük ilçelerdeki uzun süreli, daha bereketli panayır havasına kendi ilçemizi de katacağımıza inanıyorum. Esnafımıza hayırlı işler versin.'' diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1