İsmail Akgül 17 işçinin noter huzurunda belirlenmesini istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu İl Özel İdaresine yapılacak 17 işçi alımının Noter huzurunda yapılması çağrısında bulundu. 

01 Eylul 2024 22:43
İsmail Akgül 17 işçinin noter huzurunda belirlenmesini istedi

banner63

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu İl Özel İdaresine yapılacak 17 işçi alımının Noter huzurunda yapılması çağrısında bulundu.

Konuya ilişkin basın açıklaması yapan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, ''Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı, vatandaşlarımızla beraber yaşıyoruz. Bir yandan ekonomik göstergeler olumlu yönde ivme kazanırken, bir yanda da fırsatçıların halkımızın üzerine yüklediği ekonomik sıkıntıları hep beraber görüyoruz. Bu atmosferde Bolu İl Özel İdaresi’ne yapılacak olan 17 işçi alımı, vatandaşlarımız için bir umut ışığı olmuştur. Vatandaşlarımız devlet kapısını bir güvence, yaşam standartların yükseltebilecekleri bir çalışma ortamı olarak görüyorlar. Ancak geçmiş yıllarda yapılan amca-yeğen alımları da kendilerini tedirgin ediyor. Bu nedenle şahsım ve partimize onlarca vatandaşımız başvuruyor, işçi alımlarında kendilerine destek olmamızı rica ediyorlar. İnanıyorum ki Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç’ta Ak Partili isimler de aynı sıkıntıları yaşıyor.'' ifadelerini kullandı.


'17 işçi alımı için Bolu l Özel İdaresi’ne başvuruların 20 Ağustos 2024 tarihinde sona erdiğine dikkat çeken İsmail Akgül, ''Şahsıma gelen bilgilere göre de geçtiğimiz hafta Bolu İl Özel İdaresi’nde oluşturulan komisyon marifetiyle, başvuru yapan vatandaşlarımızın evrakları incelenmiş, eksik evrakı bulunanlar tespit edilmiş.  Hak mahrumiyetinin önüne geçmek, kul hakkına girmemek için 17 işçi alımlarının tamamının Noter huzurunda, şartlar sağlanabiliyorsa sosyal medyadan canlı yayın yapılarak kura ile yapılması en büyük arzumdur. Böylelikle vatandaşlarımızın devletine olan güveni bir kez daha tescil etmiş olacaktır. Bu konu da gerek Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç beyefendi başta olmak üzere, Ak Partili siyasilerin de gerekli hassasiyeti göstereceklerini düşünüyorum.'' şeklinde açıklamasını tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1