İsmail Akgül Göynük'ü ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Göynük İlçe Başkanı İlknur Odabaşı ve Taşkesti Bellde Belediye Başkanı Saim Çevik ile birlikte Göynük'te bir takım ziyaretlerde bulundu. 

24 Ağustos 2024 22:45
İsmail Akgül Göynük'ü ziyaret etti

banner63

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Göynük İlçe Başkanı İlknur Odabaşı ve Taşkesti Belde Belediye Başkanı Saim Çevik ile birlikte Göynük'te bir takım ziyaretlerde bulundu. 

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, geçtiğimiz hafta çıkan yangınla birlikte sıcak günler geçiren Göynük’te incelemelerde bulundu. Göynük Belediye Başkanı Ali Oral’ı ve Göynük Kaymakamı Talha Battal’ı makamlarında ziyaret eden Akgül ve ilçe teşkilat mensupları, yangın ve yangın sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra ilçe esnafını tek tek dolaşan Millevekili Akgül ve yanındaki heyet, gelen talepleri dinlerken yapılması istenen çalışmaları Ankara’da takip etmek üzere notlar aldı. 

Esnaf ziyaretinin ardından yangından etkilenen Umurlar, Çaylak Bekirfakılar, Seferler ve Yeniköy’e geçen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Göynük MHP İlçe Başkanı İlknur Odabaşı ve Taşkesti Belde Belediye Başkanı Saim Çevik ve teşkilat mensupları, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1