Milletin Vekili milletin yanında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu'nun Göynük İlçesi'nde çıkan ve birçok köyü etkileyen yangın felaketinin yaşandığı bölgeye gitti 

16 Ağustos 2024 22:33
Milletin Vekili milletin yanında

banner63

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu'nun Göynük İlçesi'nde çıkan ve birçok köyü etkileyen yangın felaketinin yaşandığı bölgeye gitti.

İsmail Akgül, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdülkadir Polat ve Bolu Valisi Erkan Kılıç ile birlikte bölgede bulunan ekiplerden anlık bilgi aldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Akgül, "Devletimizin tüm kurumları koordineli bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir." dedi.

"Şu ana kadar herhangi bir can kaybının yaşanmaması en büyük tesellimizdir." diyen İsmail Akgül açıklamasında, "Oldukça büyük bir alanı etkileyen yangının söndürülmesi için tüm ekiplerimiz, kurumlarımız ve vatandaşlarımız canla başla çalışmaktadır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1