MHP'de değişime devam; MHP Gerede İlçe Başkanı Ayhan Tabak oldu

Birçok ilçede yeni başkanın atandığı Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) değişim devam ediyor. İsmail Güldemir’in yerine Ayhan Tabak MHP Gerede İlçe Başkanı olarak atandı. 

14 Ağustos 2024 22:36
MHP'de değişime devam; MHP Gerede İlçe Başkanı Ayhan Tabak oldu

banner63

Birçok ilçede yeni başkanın atandığı Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) değişim devam ediyor. İsmail Güldemir’in yerine Ayhan Tabak MHP Gerede İlçe Başkanı olarak atandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin onayı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Edip Semih Yalçın beyefendinin takdirleri ile Gerede İlçe Başkanlığına Sayın Ayhan Tabak atanmıştır. İlçe Başkanlığına atanan Sayın Ayhan Tabak ve değerli yönetim kurulu üyelerini kutlar, yaptığı hizmetlerden ötürü Sayın İsmail Güldemir’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“BİZLER ZALİME YAVUZ MAZLUMA YUNUS OLANLARDAN OLACAĞIZ”

Ataması gerçekleştirilen ve MHP Gerede İlçe Başkanı olarak atanan Ayhan Tabak yaptığı açıklamada, “Ülkücü hareketin Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle ve Bolu İl Başkanımız Sn. Ayhan Çelikol'l Beyefendinin olurları ile Milliyetçi Hareket Partisi Gerede ilçe Başkanı ve yönetim kurulu olarak atanmış bulunmaktayız. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara hizmet etmek, memleketimize ve milletimize zerre kadar da olsa katkı sağlayabilimek bizim için en büyük onur ve gurur olacaktır. '' dedi.

''Bizler zalime Yavuz mazluma Yunus olanlardan olacağız.'' diyen Ayhan Tabak, ''Halkımızın menfaatlerini ön planda tutan Hak yolda yürüyenlerden olacağız. Önce ülkem ve milletim düsturuyla hareket edeceğiz. Büyüyen gelişen bir ilçe olmak adına en iyi şekilde katkı sağlamak için elimizden geleni yapıp mücadele edeceğiz. Hiçbir menfaat gözetmeksizin çıktığımız bu kutlu yolda partili gözetmeden ayırmadan ayrıştırmadan ülküsü hizmet ve millet olan herkese kapımız açık olacaktır. Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, ve bu makamında Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincinde olarak hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim Yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1